Tippek

5 asztalos trükk 2 perc alatt

5 asztalos trükk 2 perc alatt

A lenti videó tartalmát szöveges formában is összeszedtem nektek. Ezek olyan trükkök, technikák, amiket rendszeresen használok. Ha hasznosnak találtad, iratkozz fel a YouTube csatornámra.

 

  1. Fa betét szorítókhozTáblásítók szorítók "pofájára" ragaszz fel kétoldalú ragasztóval egy fadarabot, így nem kell majd attól tartanod, hogy a szorítók megnyomják a faanyagot.
  2. Csiszolópapír vágóEgy régi fémfűrész lap, pár alátét és máris készítettél egy csiszolópapír darabolót a munkapadod szélére. Mindig kéznél van, nem kell elpakolni.
  3. Ragasztó spatulaHulladék anyagból szalagfűrésszel készíts magadnak ragasztó spatulát, amivel aztán könnyebben el tudod kenni a ragasztót a szükséges felületen.
  4. Ívek rajzolásaKét pillanatszorítónak támasztva feszítsd meg a fém vonalzódat tetszőleges erővel és voila, kaptál is egy egyenletes ívet.
  5. Csiszolópapír tisztításaNem mindenki tudja, de radírral simán ki tudod tisztítani a forgácstól eltömődött csiszolópapírodat. Kitűnő megoldás, ha éppen hétvégén dolgozol és az utolsó darab papíron múlik a projekt sikere. Velem már megtörtént.. 🤌🏻

Reading next

Cross cut sled, avagy darboló asztal készítése

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.